Rólunk

A Fitpoint Mozgásműhely 2013. márciusában alakult olyan céllal, hogy gyermekek, fiatalkorúak és felnőttek számára rendszeres sportolási lehetőséget biztosítson, továbbá egyfajta klubként is működjünk, ezáltal teret adva a sportbarátságok ápolásának.
A Mozgásműhelyünk további profilként alakította ki a sporton keresztül az egészségmegőrzés elősegítését, az egészséges életmódra való orientálást.

Nemcsak különböző alakformáló órákon, funkcionális tréningeken,  keresztül szeretnénk a mozgást megkedveltetni, hanem Nagykanizsán elsőként indítottunk el különböző életmód programokat, melyek segítségével nemcsak a testünket formálhatjuk át, hanem tudatos életre is nevelnek.

Termünkben lehetőség van személyi edzővel edzeni, nemcsak azoknak, akik nem kedvelik a csoportos órákat, hanem azoknak is, akik tudatosan törekednek a mozgásminták megfelelő elsajátítására. Továbbá azoknak ajánljuk, akik fontosnak tartják a sérülések megelőzését, vagy egy korábban szerzett sérülésből igyekeznek felépülni. Ezen felül azokat is várjuk, akiknek bármilyen egészségügyi problémájuk van, nemcsak mozgásszervi és ízületi, hanem akár anyagcsere- és érrendszeri betegségben szenvednek.

Továbbá, újdonságként lehetőség nyílt a személyre szabott táplálkozási profil beállítására is, melynek iránymutatásával nemcsak a nem kívánt kilóktól tud a kedves vendég megszabadulni, hanem egy életre szóló segítséget kap a saját testi és egészségi állapotának megőrzésére.

Mozgásműhelyünk gondolt azokra is, akik egyéb okok miatt nem tudnak személyesen az edzéseken részt venni, ezért a Fitpoint elindította a Kanizsa TV közreműködésével a TV Torna Andival című műsorát, amit bárki bárhol kötöttségek nélkül végig tud csinálni.

2016 áprilisában átadtuk a Cross Gym termünket, amely a megyében egyedülálló felszereltséggel rendelkezik. Házi versenyek keretén belül bárki megmérettetheti magát.

Kiemelkedő eredményként tartjuk számon a Holnapocska Táborban nyújtott tevékenységünket. A tábor hátrányos helyzetű, súlyos égési sérült illetve daganatos betegségből felépült gyerekek számára nyújt egy egyhetes felejthetetlen élményt, amelyet a Mozgásközpontunk is támogat. Ez egy karitatív tevékenység, melynek keretein belül az ott táborozó gyerekek játékos sportvetélkedőben illetve szellemi megmérettetésben vesznek részt. A Mozgásműhely csapatának tagjai már korábban is társadalmi munkában támogatták a tábor munkáját. A Fitpoint tagjai fontos dolognak tartják, hogy a hátrányos helyzetű, illetve súlyos betegségből felépült gyerekek is a mozgás és sport által egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak, ezáltal is elősegítve a társadalomba történő zökkenőmentes visszailleszkedésüket.
Fontosnak tartjuk, hogy a minőség biztosítása érdekében kollégáink rendszeresen részt vegyenek különböző tanfolyamokon és továbbképzéseken. Ezáltal a célunk, hogy a jelenlegi szakterületükön még mélyebb ismeretekre tegyenek szert, illetve még specifikusabban és személyre szabottabban tudjuk vendégeink igényeit kielégíteni, mind a mozgás, mind a táplálkozás tudomány területén.

Elérhetőségek

8800 Nagykanizsa, Zrínyi Miklós u 15.

Tel.: (30) 419 7880

fitpointnk@yahoo.com

Nyitva tartás

 • Hétfő

  16.00.00 - 20.00
 • Kedd

  16.00 - 21.00
 • Szerda

  16.00 - 20.00
 • Csütörtök

  16.00 - 21.00
 • Péntek

  16.00 - 20.00
 • Szombat

  Zárva

Legfrissebb hírek

Hír még nincs létrehozva.